May Joruns hverdag

15. jul, 2021

Det blir kun korte kveldsturer i joggeskoene i disse hotte sommerdagene, og gårsdagens tur ble årets svettefest, det var så varmt og klamt at jeg trodde jeg skulle daue, men hva gjør man ikke for å fortsette rundstreaken. I kveld blir det nr 105 av 365 som skal gjennomføres, og det er ikke mindre hot i dag. Gleder meg allerede til å fullføre dagens!

God sommer!

7. jul, 2021

I går ble jeg invitert ut på sykkeltur av min datter, og hvem kan vel takke nei til dette.

I utgangspunktet hadde jeg kun planlagt en av mine korte løpeturer da den gamle kroppen min er litt sliten for tiden etter mye sykling og løping. Vi hadde en fantastisk tur i litt mye vind, men sol og vi tok et isstopp underveis også, en herlig tirsdags ettermiddag med verdens beste datter.

Flaks at jeg også rakk den korte løpeturen min før regnet satte inn, jeg fikk kun noen få dråper helt på slutten av turen.

Fortsatt god sommer!

28. jun, 2021

Startet dagen med løpetur kl 04:34, nummer 88 av de 365 som skal gjennomføres. For en start på dagen, og jeg rakk å være på jobb før kl 06:15. Med en så bra start på dagen, satser jeg på en sykkeløkt senere i dag.

Kan ikke si mer enn at lyse dager er digg 🙂

17. jun, 2021

Tenk om en uke er det Sankthans, og de fleste i Norge har snart sommerferie eller vi går inn i en tid med sommer, sol, sene kvelder og mye utekos. Personlig har jeg litt utfordringer med å gå ut av min egen døgnrytme eller timeplan, for meg er de fleste dager hele året ganske like, hverdager er hverdager og helg er helg.

Men når jeg har ferie så foretrekker jeg å reise utenlands, helst til Italia og Frankrike, og heldige meg som nå har bestilt tur til Italia i september og Frankrike i november. Ikke nok med det, men i oktober blir det tur til Tyskland, løper kanskje halvmaraton også dersom jeg føler for det og kroppen er klar. Det er så deilig at det meste går rette veien nå, og at vi kan begynne å leve normalt igjen, slippe munnbind som forøvrig er grusomt å bruke.

Finner stadig nye steder å sykle i nærområdet også, som her i Kjekstadmarka som bildet viser - jeg lever det gode liv - Bella vita!

10. jun, 2021

Endelig har vi sommer her hjemme i Norge, og vi har den siste tiden hatt mye sol og gode temperaturer for sykling i kort/kort osv. I tillegg lettes det på diverse koronarestriksjoner, sykehusinnleggelser går nedover, det vaksineres sakte, men sikkert og i går fikk jeg min 1. dose vaksine.

Jeg grugledet meg, men det gikk veldig greit og kort tid etter at jeg fikk vaksinen måtte jeg bare ut å sykle for å feire at det nå går den rette veien. For å toppe det hele, så har jeg nå booket tur til Italia i september, nøyaktig 2 år siden sist.

Når det gjelder runstreaken min, så har jeg kommet til dag 70/365 og den skal gjennomføres i ettermiddag/kveld.