May Joruns hverdag

19. mai, 2022

men jeg tør ikke glede meg helt enda da det fremdeles kan dukke opp hendelser som gjør at turen avlyses nok en gang.

Sykkeltilhengeren er pakket og tidligere denne uken ordnet det seg med pedalene jeg fryktet jeg ikke skulle få av, så i helgen pakkes sykkel. Når dette er gjort gjenstår det bare å pakke resten, klær og annet stuff som vi må ha med.

Jeg krysser fingrene for at vi om 9 dager er på vei til Italia, og foran oss har vi en lang sykkeltur bestående av mange dagsetapper.

Føler jeg ser lyset i tunnelen nå.

 

 

13. mai, 2022

Om 14 dager må alt være pakket før kvelden kommer for på lørdag 28. reiser vi. Hodet er fullt av hva må vi ha med, hva veier en sykkelbukse, hvor mange kan vi ha med, alt fra verktøy til undertøy er veid på kjøkkenvekt og ført inn i regneark.

Sliter med å få av pedalene på sykkelen som skal brukes på turen, men satser på at dette ordner seg kommende uke, hvis ikke får det bli som det blir. Tilhengeren skal vaskes og demonteres for så å pakkes, kjekt å ikke utsette alt til siste kvelden.

Kan nesten ikke tro at endelig er vi snart fremme ved avreisedagen for å sykle Italia på langs.
💚🤍❤️

3. mai, 2022

Sykkeleventyret nærmer seg, og jeg kjenner på spenningen rundt prosjektet selv om brikkene begynner å falle på plass, ruten er nøye planlagt, hoteller er booket og pakkeliste utarbeidet. 

Det er nesten så jeg til tider tenker, hvilken galskap er det jeg har dratt i gang. Flaks for meg at jeg har en venninne som ønsker å være med på reisen. Vi gleder oss til å se mye av Italia fra sykkelsete, selv om vi garantert kommer til å bli både slitne og leie underveis.

 

23. apr, 2022

Startet lørdagen med en løpetur med min datter. Vi startet turen ved Nedre Eiker kirke og løp via Krokstadelva til Hokksund, deretter retur via Steinberg&Mjøndalen. Turen gikk langs Drammenselva på varierende underlag, men for et flott område for en kort langtur. I dag ble det lagt 17,74 km i løpebanken.

Resten av dagen blir det å ta det litt piano slik at bena blir klar for en rolig sykkeltur i morgen. Siden vi nærmer oss P2022 med stormskritt er det viktig å ikke pådra seg belastningsskader eller fremkalle mye vondter de neste 30 dager. Begynner å få litt sommerfugler i magen for turen nå.

10. apr, 2022

Palmesøndag ble en flott dag med sol og mye vind, og været innbød til testtur med sykkelen og sykkelhenger.

I slutten av mai starter vi på langturen fra Vipiteno i Nord Italia for å tråkke oss gjennom støvellandet fra nord til sør. 

Kroppen må forberedes på å trekke opp mot 30 kg i over 200 mil, men etter dagens tur har jeg troen på at dette skal gå bra.

I tiden fremover vil det bli mange timer på sete og km i treningsbanken, hvilket jeg tror vil være en smart investering før avreise. Jeg gleder meg stort til turen, og håper de to jeg skal sykle med også gleder seg.