May Joruns hverdag

3. jan, 2022

Så var vi her igjen da, nytt år og nye muligheter...vi får se hva som skjer med pandemien dette året. Allerede torsdag denne uken skal jeg få min 3. dose vaksine, og det må jeg vel være fornøyd med. 

Personlig tror jeg dagene blir ganske "normale" for meg, jeg fyller stort sett dagene med jobb, trening og hvile og sånn blir det nok i nær fremtid også. Savnet av kontakt med gode venner er der, men får ta det igjen når pandemien roer seg.

Veldig spent på om det åpnes for utenlandsreiser i 2022, slik at P2020 kan gjennomføres to år senere enn planlagt. Ellers holder jeg det gående med runstreaken og i går gjennomførte jeg løpetur nr 276 av 365.

20. des, 2021

Herlig, kun 4 dager til julaften, nå blir det deilig med juleferie. Deilige dager med god tid til lesing og løping. Det er arbeidsgivers jul i år, og det betyr at det blir litt mer jobbing mellom jul og nyttår enn de årene det er arbeidstakers jul, men sånn er det til tider. Uansett blir det godt med litt rolige dager.

Den siste uken har vi hatt kraftig mildvære i Drammensområdet, noe som har motivert meg til å stikke ut på sykkel i sol og frisk luft. Løpeturene har blitt gjennomført i piggsko på holkeføre. Livet er best ute, ikke noe tvil om det. I går løp jeg 262 av mine 365, og dette går som en lek.

 

8. des, 2021

Endelig er vi kommet til årets siste måned, måneden for oppsummering og måneden for å sette nye mål for neste år, såkalte nyttårsforsetter. Desember er den mørkeste måneden i året, men straks sneen faller og alle lysene som pynter hus, trær og andre bomsidingser blir det en drømmeverden. Med disse omgivelsene kan vi glede oss over at om ca 1,5 måned så er det merkbart lysere igjen.

Det som ikke er like lystig er all denne virusmutasjonen og usikkerheten det påfører oss. Selv er jeg heldig stilt, jeg går på jobb, trener som normalt og foretrekker å ha begrenset med nærkontakter i disse dager. 

I går løp jeg for 250 gang på runstreaken, så jeg har troen på at dette skal jeg fikse...skal bli herlig å løpe gang 365 den 1. april 2022. Til tross for Covid og usikkerhet, så krysser jeg fingrene for at det blir mulig å gjennomføre sykkelturen Italia på langs fom 28. mai 2022.

Alltid lov å drømme... God førjulstid <3 <3 <3

 

 

10. nov, 2021

Endelig klar for tur til Haut de Cagnes igjen, 2 år siden sist. Tror det vil bli fantastisk å få sykle litt på kjente veier i syd Frankrike igjen på min gode gamle Orbea racer sykkel. Blir supert å se igjen folket i den lille middelalderlandsbyen også. Gleder meg veldig, og håper på noen flotte dager.

 

20. okt, 2021

Allerede i går 19. oktober hadde vi første snøfall i Lier, men gudskjelov er det borte allerede. Personlig syns jeg snøen kan vente til tidligst 15. desember med å komme, koselig med snø til jul og nyttår, deretter kan den bare forsvinne for meg i lavlandet.