May Joruns hverdag

20. aug, 2021

Da jeg har hatt mye vondter de siste månedene, så har jeg kommet til at jeg må roe ned litt samt vært hos fysio og fått en del øvelser som kan styrke de svake punktene i skrotten min. Øvelser syns jeg er dritt kjedelig, men jeg vet jo så godt at det må gjøres. Allikevel er jeg lite flink til å gjennomføre disse øvelsene, men nå er det ingen vei utenom. Nå må jeg være flink med hjemmeleksene mine, slik at løpingen og syklingen kan fortsette.

Den største motivasjonen for å jobbe med kroppen for å bli kvitt vondter er P2022 Italia på langs på sykkel, som jeg fremdeles håper at vi skal få gjennomført. Planlagt startdato er etter 17. mai 2022, det vil si i underkant av 300 dager frem.

I mellomtiden får jeg kose meg med øvelser, korte løpe- og sykkelturer. Nå har jeg holdt ut 140dager av 365 på runstreaken, blir spennende å se hvordan dette går utover høst/vinter.

6. aug, 2021

Sommeren gikk fort i år, mange deilige varme sommerdager og brått så var august her med både regnvær og lavere temperaturer. Hjemmeferie har gitt utslag i mye løping, sykling, hagearbeid, OL titting osv.

All sykling og løping har resultert i mye smerter i venstre ben og skinke, men dette satser jeg på går tilbake nå som aktiviteten går ned igjen. Det som blir annerledes denne gangen er at jeg skal forsøke å ta dette på alvor slik at jeg kan forsatt være aktiv når jeg blir eldre.

I går gjennomførte jeg dag 126 av de 365, egentlig ganske fornøyd med det. Brukte mine nye Nike Air Zoom Alphafly sko - alltid morsomt med noe nytt 🙂

 

15. jul, 2021

Det blir kun korte kveldsturer i joggeskoene i disse hotte sommerdagene, og gårsdagens tur ble årets svettefest, det var så varmt og klamt at jeg trodde jeg skulle daue, men hva gjør man ikke for å fortsette rundstreaken. I kveld blir det nr 105 av 365 som skal gjennomføres, og det er ikke mindre hot i dag. Gleder meg allerede til å fullføre dagens!

God sommer!

7. jul, 2021

I går ble jeg invitert ut på sykkeltur av min datter, og hvem kan vel takke nei til dette.

I utgangspunktet hadde jeg kun planlagt en av mine korte løpeturer da den gamle kroppen min er litt sliten for tiden etter mye sykling og løping. Vi hadde en fantastisk tur i litt mye vind, men sol og vi tok et isstopp underveis også, en herlig tirsdags ettermiddag med verdens beste datter.

Flaks at jeg også rakk den korte løpeturen min før regnet satte inn, jeg fikk kun noen få dråper helt på slutten av turen.

Fortsatt god sommer!

28. jun, 2021

Startet dagen med løpetur kl 04:34, nummer 88 av de 365 som skal gjennomføres. For en start på dagen, og jeg rakk å være på jobb før kl 06:15. Med en så bra start på dagen, satser jeg på en sykkeløkt senere i dag.

Kan ikke si mer enn at lyse dager er digg 🙂