May Joruns hverdag

19. aug, 2020

...dette året har blitt helt annerledes enn hva jeg kunne forstille meg. 2020 skulle bli det året hvor jeg endelig skulle sykle Italia på langs, men på grunn av Covid-19 lot det seg ikke gjøre.

Dette er året hvor jeg har fokusert på litt annet en bare sykling og trening, jeg har blant annet hatt hjemmeferie og det har vært helt greit med dagstur til Madonnaen i Trillemarka, Eggedal) og Høgevarde, Norefjell/Eggedal. På sistnevnte tur fikk vi oppleve snø og sett reinsdyr, begge turene i fint vær.

Ha en fortsatt fin sommer!

3. jul, 2020

Fikk nettopp svar på blodprøvene mine som ble tatt på mandag, tomme jernlagre, pokker at jeg aldri lærer. Men det kunne vært verre, så nå satser jeg på at jeg snart er "oppe" for fullt igjen. Ikke det at jeg har vært helt nede, men har følt meg uggen og lite motivert den siste tiden. Nå vet jeg hva det skyldes, og kan puste rolig i alle fall inntil legen kommer med annen beskjed.

Denne uken har jeg stort sett kun jobbet og gjort hagearbeid på kveldene samt litt lett styrke trening og stretching. Noe skal man jo gjøre. Nå er det straks helg og dagen i dag er min for jeg har faktisk feriedag.

God helg!

16. jun, 2020

Nå har jeg fulgt yr.no sted for sted på den planlagte ruten vi skulle syklet i Italia i disse dager, og i år skal vi være glade for at det ikke ble tur på oss da det har vært langt mer regnvær og kjøligere enn vi har hatt det her hjemme. Vi må ta med oss de små gleder siden situasjonen er som den er.

Det er ingen grunn til å surmule da mulighetene er gode for å sykle i Norge, herlig å bare kunne dra ut hjemmefra etter endt dag på jobb og mulighet for lengre turer i helgene. Å dra på sykkelferie i Norge frister ikke meg, det var jeg ferdig med for 25 år siden, sånn er det med den saken...ferdig snakka.

God sommer! 

28. mai, 2020

Det er trist, det er leit, det er for jævlig at mitt livs sykkeltur er annulert i 2020 på grunn av korona, men sånn er livet og min irritasjon er et i-landsproblem.

Uansett så hindrer ikke det meg i å følge årets rute dag for dag for å lære mer om stedene vi skulle syklet, noterer temperatur på avreisested og ankomsted hver dag og forbereder meg fysisk og mentalt for tur i 2021.

 Det skader ikke å bruke sommeren her hjemme i Norge til å pusle litt rundt hjemme i hus og hage, og bruke tiden godt til trening og andre fornøyelser. Rett og slett leve mens jeg lever.

 

5. mai, 2020

...og nå er vi inne i den åttende uken etter nedstenging på grunn av korona. I dag er det 19 dager igjen til vi, en gjeng med 3 damer, skulle ta fatt på turen Italia på langs på sykkel fra nord til sør. Vi skulle starte i Vipiteno og avslutte på Sicilia, jeg begynner nesten å grine bare ved tanken på å ikke kunne få oppleve denne sykkelgleden i år.

Samtidig er jeg veldig spent på om vi klarer å holde motivasjonen oppe for  gjøre turen i 2021, personlig så ønsker jeg å bruke dette som en trigger for å opprettholde all trening gjennom høst og vinter.

Akkurat nå ser jeg vel mest frem til litt sommervarme her hjemme, dagen i dag startet med isskraping av frontruten...