May Joruns hverdag

7. des, 2020

Årets mørkeste og deiligste måned er her, og det går fort til vi går inn i et nytt år. Selv er jeg mest spent på hvordan alt utvikler seg rundt pandemien i 2021. Kommer vi til å kunne arrangere sykkelritt som normalt i Norge, blir det normal 17. mai feiring, hva med sommerferien...det blir mye å tenke på, men inntil videre nøyer jeg meg med å jogge rundt i hjemlige trakter.

I disse dager er det digg å jogge litt for det blir mye pepperkaker fremover... ønsker alle en strålende førjul.

 

28. okt, 2020

Brått var det høst igjen, klokka er skrudd tilbake og koronaen blomstrer på ny. Korona og været er vel det som har opptatt meg mest den siste tiden, bortsett fra jobb og trening da selvfølgelig.

I september ble det en virituell halvmaraton som et trøst for å ikke komme til Tyskland denne måneden som planlagt, og etter den tid har det blitt mange flotte turer på sykkelen i nydelig høstlige omgivelser. Denne trimmingen er balsam for kropp og sjel.

Måtte de neste månedene bli fylt meg mye trening og ingen sykdom.

 

 

19. aug, 2020

...dette året har blitt helt annerledes enn hva jeg kunne forstille meg. 2020 skulle bli det året hvor jeg endelig skulle sykle Italia på langs, men på grunn av Covid-19 lot det seg ikke gjøre.

Dette er året hvor jeg har fokusert på litt annet en bare sykling og trening, jeg har blant annet hatt hjemmeferie og det har vært helt greit med dagstur til Madonnaen i Trillemarka, Eggedal) og Høgevarde, Norefjell/Eggedal. På sistnevnte tur fikk vi oppleve snø og sett reinsdyr, begge turene i fint vær.

Ha en fortsatt fin sommer!

3. jul, 2020

Fikk nettopp svar på blodprøvene mine som ble tatt på mandag, tomme jernlagre, pokker at jeg aldri lærer. Men det kunne vært verre, så nå satser jeg på at jeg snart er "oppe" for fullt igjen. Ikke det at jeg har vært helt nede, men har følt meg uggen og lite motivert den siste tiden. Nå vet jeg hva det skyldes, og kan puste rolig i alle fall inntil legen kommer med annen beskjed.

Denne uken har jeg stort sett kun jobbet og gjort hagearbeid på kveldene samt litt lett styrke trening og stretching. Noe skal man jo gjøre. Nå er det straks helg og dagen i dag er min for jeg har faktisk feriedag.

God helg!

16. jun, 2020

Nå har jeg fulgt yr.no sted for sted på den planlagte ruten vi skulle syklet i Italia i disse dager, og i år skal vi være glade for at det ikke ble tur på oss da det har vært langt mer regnvær og kjøligere enn vi har hatt det her hjemme. Vi må ta med oss de små gleder siden situasjonen er som den er.

Det er ingen grunn til å surmule da mulighetene er gode for å sykle i Norge, herlig å bare kunne dra ut hjemmefra etter endt dag på jobb og mulighet for lengre turer i helgene. Å dra på sykkelferie i Norge frister ikke meg, det var jeg ferdig med for 25 år siden, sånn er det med den saken...ferdig snakka.

God sommer!