May Joruns hverdag

20. jan, 2020

Våren kom tidlig i år, plager ikke meg. Deilig å slippe en lang vinter, får jeg lyst på vinter kan jeg stikke til fjells hvor snøen finnes. Det har blitt lite aktivitet på meg den siste tiden, men jeg håper å snart være tilbake for fullt.

I dag er det kun 125 dager til vi reiser til Italia for å sykle Italia på langs, håper selvfølgelig det blir en fantastisk opplevelse å oppleve Italia fra nord til sør fra sykkelsete med to gode venninner.

11. jan, 2020

Kjip start på 2020, med blodtrykksfall på vei til jobb og i ambulanse til legevakta i Bærum denne uken, nytt legebesøk og EKG og blodprøver igjen i går, blir litt satt ut av helsen min om dagen, men jeg tenker at det som ikke dreper meg gjør meg bare sterkere.

I går gjennomførte jeg en lett spinningøkt på 60 minutter og det var positivt, merker ikke ubehag i dag på grunn av at jeg mosjonerte i går så nå håper jeg det går den rette veien for meg. Jeg har jo et stort mål for meg dette året, og det er å sykle Italia på langs, en tur på ca 200 mil, med start i slutten av mai måned. Jeg håper det blir 3 glade damer på tur.

3. jan, 2020

Endelig 2020 og jeg har hatt min verste juleferie på år og dag. Ble syk rett før jul og er fremdeles litt rusten,men forsøkte meg med litt spinning i går og jeg ble i alle fall ikke verre. Det lover godt, så nå er det bare å bli helt frisk og jobbe med fysikken frem til mai måned.

I år har vi en mild vinter her på østlandet, noe som innbyr til vintersykling, men da må jeg kjøpe nye piggdekk. De gamle dekkene ble med Scottsykkelen min på RfD i våres da den ble kassert. Jeg blir alltid skal skal ikke...så vi får se hva jeg gjør. Hadde vært kjekt å skifte ut noen spinningtimer med noen drag i Lierbakkene, frisk luft og ordentlig sykling...noe å tenke på det.

 

14. des, 2019

Det er nå klart at vi blir tre venninner på turen, som vi har kalt P2020, gjennom Italia. Turen vil starte i nord Italia i slutten av mai måned og vi vil avslutte på Sicilia...håper vi etter ca 30 dager på sykkel.

Jeg skal frakte bagasje for oss alle tre i min søte BOB sykkelhenger, og av naturlig nok må vi pakke lett. Tre damer på tur i 30 dager som skal pakke lett, kan bli veldig spennende.

30. nov, 2019

Julaften er det kun 5 måneder til avreise på min drømmereise, med på turen har jeg en venninne og min lillesøster. Jeg tror dette blir et drømme team. og det som har vært min drømmereise blir teamets reise.  Vi legger nå grunnlaget for turen med å trene styrke 1-2 ganger og spinning 2-4 ganger i uken, alt ut fra hvilke tid vi har til rådighet.

Det viktigste de neste månedene blir å ikke kjøre på for hardt slik at vi får skader eller blir overtrent, utmattet eller noe i den stil. Slanking er også forbudt, da det mest sannsynlig vil resultere i stinn muskulatur og fallende motivasjon etter en stund. Men derimot å ha et sunt kosthold, bra med søvn og hvile skader ikke.

I dag har vi solskinn ute og det er utrolig hvor mye lettere alt går med litt lyse dager i forhold til hvordan høstens regnvær har gjort at man føler seg sliten og trøtt. Jeg er ved godt mot, det går fort til solen snur og vi får lysere dager igjen.

I tillegg til trening så forsøker jeg å ta meg selv i nakken og repeterer litt italiensk, noen gloser kan det være kjekt å ha med i topplokket når vi legger ut på sykkeldrømmen neste vår.