May Joruns hverdag

3. okt, 2019
1. okt, 2019

1. oktober var det kaldt på morgenen her hjemme i Lier, men i løpet avdagen hadde solen varmet opp godt og jeg fikk en nydelig sykkeltur i dag også. På høsten trekker jeg normalt inn når det enten regner eller jeg føler det blir for kaldt å sykle ute, jeg håper fremdeles at jeg kan få noen turer ute i frisk luft mens jeg drømmer meg tilbake til sommeren i Italia.

Ønsker alle en nydelig aktiv høst!

21. sep, 2019

I dag er det en vakker høstdag og det er maraton i Oslo, så det er på sin plass at Helle og jeg setter nesen mot hovedstaden for å få med oss denne begivenheten. Vi sykler selvfølgelig fra Lier til Oslo, en strekning på ca 45 km, helt perfekt med ca 90 km mosjon på en lørdag.

 

 

15. sep, 2019

Da var jeg tilbake fra en kort høsteferie ved Gardasjøen. Helle og jeg bodde på Hotel Santoni Freelosophy under oppholdet, fløy med Norwegian til Verona og leide bil via Holiday Autos og valgte bil fra Europcar. Jeg elsker Italia, men systemet rundt leiebil henting/levering kan de bli mye bedre på ved små endringer i sine rutiner. Vel nå er ikke det mitt ansvar, men det er skikkelig irriterende med lange køer og dårlig systemer...og dette er det nok flere enn meg som mener.

Nago Torbole er bare magisk for meg, denne lille byen og Hotel Santoni Freelosophy elsker jeg på grunn av frokosten deres. Sykkel leier jeg rett over gaten og så er det bare å nyte sol, sykkelanlegg, og alt dette vakre området har å by på.

Gleder meg allerede til å komme tilbake i slutten av mai 2020.

 

 

29. jul, 2019

Hadde aldri trodd jeg skulle bli så fasinert av å gå i fjellet, Dolomittene tok meg med storm. I disse vakre omgivelsene og med supervær frister det til gjentakelse.