May Joruns hverdag

20. okt, 2021

Allerede i går 19. oktober hadde vi første snøfall i Lier, men gudskjelov er det borte allerede. Personlig syns jeg snøen kan vente til tidligst 15. desember med å komme, koselig med snø til jul og nyttår, deretter kan den bare forsvinne for meg i lavlandet.

4. okt, 2021

Brått så viser kalenderen oktober igjen og vi har fullt høstvær, dagen i går var værmessig helt rå. Det blåste, det regnet i bøttevis, men for en herlig dag å løpe på...nesten ikke en kjeft ute og det passet meg ypperlig.

Nå har jeg faktisk løpt 185 av 365 ganger og det vil si at jeg er over halvveis, så nå har nedtellingen startet og nå gjestår kun 180 ganger for å nå 365.

Ettersom det nå er mulig å reise igjen, så blir det tur til München nå i oktober og jentetur til Frankrike i november. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å komme til syd Frankrike igjen og endelig få noen timer på sykkelen min som står der nede. Tenk det er akkurat 2 år siden sist jeg var i Haut de Cagnes.

Deretter blir det å bruke vinteren på best mulig måte til å forberede kroppen på langturen på sykkel i mai/juni 2022. Fly og de tre første overnattingene i Italia er bestilt, så nå krysser jeg det som krysses kan for at vi endelig får muligheten til å sykle Italia, mitt favorittland, på langs...endelig.

23. sep, 2021

Heldige meg har akkurat kommet tilbake fra 10 dager i Italia, et land med strenge krav for munnbind og spriting av hender på grunn av Covid-19. Dagene ble brukt til fjellvandring og selvfølgelig startet dagen med korte løpeturer før frokost, min runstreak kunne ikke brytes så da må man opp kl 06:00 selv om det er ferie og få denne unnagjort.

Turen startet i Canazei, hvor det ble mange flotte turer i Dolomittene bl a Piz Boé hele 3.152 moh, en tur jeg gjerne går om igjen, det var faktisk litt mer spennende enn jeg hadde forestilt meg og ga mersmak.

 

 

1. sep, 2021

Årets første høstdag ser helt nydelig ut med sol og deilig temperatur både for sykling og løping. Fremdeles lite sykling på grunn av smerter i sitteknute, men holder det gående med løpestreaken og er nå oppe i 152 dager av 365 gjennomført.

Det deiligste denne måneden er at jeg faktisk skal på tur igjen til Italia. Det skal bli himmelsk å komme tilbake til mitt favorittland da det er hele 2 år siden sist jeg var der. Denne gangen blir det først en tur til fjelle og Canazei, deretter en dag i Bolzano og siste del av ferien skal jeg oppholde meg ved Gardasjøen. 

Nå håper jeg bare bivirkninger etter 2. dose av koronavaksinen snart gir seg, jeg vil tilbake til normalen med mye engergi.

20. aug, 2021

Da jeg har hatt mye vondter de siste månedene, så har jeg kommet til at jeg må roe ned litt samt vært hos fysio og fått en del øvelser som kan styrke de svake punktene i skrotten min. Øvelser syns jeg er dritt kjedelig, men jeg vet jo så godt at det må gjøres. Allikevel er jeg lite flink til å gjennomføre disse øvelsene, men nå er det ingen vei utenom. Nå må jeg være flink med hjemmeleksene mine, slik at løpingen og syklingen kan fortsette.

Den største motivasjonen for å jobbe med kroppen for å bli kvitt vondter er P2022 Italia på langs på sykkel, som jeg fremdeles håper at vi skal få gjennomført. Planlagt startdato er etter 17. mai 2022, det vil si i underkant av 300 dager frem.

I mellomtiden får jeg kose meg med øvelser, korte løpe- og sykkelturer. Nå har jeg holdt ut 140dager av 365 på runstreaken, blir spennende å se hvordan dette går utover høst/vinter.