May Joruns hverdag

29. jul, 2019

Hadde aldri trodd jeg skulle bli så fasinert av å gå i fjellet, Dolomittene tok meg med storm. I disse vakre omgivelsene og med supervær frister det til gjentakelse.

23. jun, 2019

Hvem trenger mer enn en ny sykkel for å være lykkelig, dette er min "Ferrari". Gleder meg til sommerferie og mye sykling, livet smiler.

Ønsker alle en fantastisk sommer!

18. apr, 2019

Endelig er våren kommet her hjemme, bonden freser rundt på jordene med traktor og våronna er i gang. Jeg kan så vidt skue at noen steder har de allerede fått plantene i jorda, og plasten som fungerer som drivhus er på plass. Det er deilig å se at det endelig er vår.

Med våren kommer flere sykkelturer, lengre sykkelturer, noe som gir sykkelglede og sykkelglede er livsglede. Ikke mye som kan måle seg med den friheten man får på sykkel, hvor man får mosjon, frisk luft og sol i trynet og masse energi. Livet er herlig på sykkel!

God påske!

 

4. apr, 2019

Ruten er i alle fall klar på planleggingstadiet og jeg tror den er ganske realistisk. Vi starter i Vipiteno og ender opp på Sicilia. Det blir mange utfordringer underveis, men det er området der vi skal krysse landet over fra Adriaterhavskysten til Middelhavskysten og videre ned mot sør som blir den største utfordringen siden vi aldri har syklet der tidligere.

Det kan også bli den mest spennende delen, nettopp på grunn av at vi aldri har vært i området på sykkel, men det skal bli herlig å oppleve denne delen av Italia fra sykkelsete. Ut fra hva jeg leser skal det være utrolig vakkert. Den største utfordringen blir kanskje biltrafikken og språket.

31. mar, 2019

Det ser ut som vinden forfølger meg i år, men jeg kan ikke la meg skremme helt heller. Til tross for mye vind og kun 6 grader ble det en herlig sykkeltur til Sylling med bl a 2 turer opp Lierbakkene.

Det er deilig å være tilbake på sykkelen etter smellen i Nice for ca 3 uker siden. Kroppen føles bedre, og med litt tålmodighet de 2 neste ukene tror jeg kroppen blir leget.

Det er deilig at det våres, snøen forsvinner og solen gir lys og glede.

Bildet er fra en tidligere tur i Pigna området i Italia.