Passo Giau sommer 2019

Min sykkeldrøm...

Drømmen om å sykle Italia på langs startet i mitt hode allerede på åttitallet, og nå har vi startet planlegging for å gjennomføre dette prosjektet som har fått navn P2020.

Jeg har syklet en god del i Italia, mest i Dolomittene, i regionene Marche og Abruzzo. (Bildet til høyre er fra Corinaldo i Marche). Men tenk hvilken tur det ville bli å sykle gjennom hele landet, en drøm blir virkelighet.

Selvfølgelig håper jeg på selskap på turen, satser på å få med en eller to venninner som også er sykkelgale og motiverte for en slik tur. Dersom du vil se hva jeg gjør gjennom året, eller følge med på planleggingen av P-2020, så er det bare å lese mer under fanen "Blogg".

Har du planer om lange sykkelturer eller andre store utfordringer i 2019?  

Sykkelferie

Dersom du har lyst på sykkelferie og ikke ønsker å fikse alt selv, vil jeg anbefale at du forsøker en tur med Expa AS, dette vil garantert bli en opplevelse for livet. Dersom du liker å sykle, treffe nye mennesker og liker god mat og godt drikke er dette turene for deg. 
 
Expa AS
Bestill tur til høsten med Expa AS - prisen er all inclusive
Programmet for 2019 finner dere også på nettsiden til
Expa AS , det finnes turer som passer for alle sykkelglade, det er bare å gå inn på nettsiden deres å lese om turene. Det er angitt forskjellig vanskelighetsgrad på de forskjellige turene, og er du fortsatt usikker så er det bare å ta kontakt med Expa AS og be om ytterligere informasjon. 

Få med deg flott natur, spennende små middelalderbyer, fantastisk lokal mat og vin - og ikke minst sjarmerende steder å bo.

Expa AS har mer enn bare sykkelturer, besøk www.expa.no og du vil bli overrasket.

Har du spørsmål om sykkelferie, så kan du gjerne ta kontakt via Gjesteboken. Jeg vil selvfølgelig gi et svar, i det miste gi et tips om hvor dere kan få mer info eller råd.